vrijdag 20 oktober 2006

Ik doe de panty test

Na vele mode programma's gezien, heb ik besloten om geen korte broeken te dragen. Ze staan me niet en rokken wel. Dus in de zomer als het mooi weer is draag ik vrij veel rokken. Nu wordt het herfst en winter en ik wil dan graag ook rokken kunnen dragen. Maar blote benen in de winter is een beetje koud. Dus dan ga je panties dragen. En toen begonnen de 'problemen'. Ik ben 1.87 lang. Panties mag/kan je niet passen. Dus ik doe de pantie test. Ik ben veel merken aan het uittesten om te kijken welke het beste past en de prijs/kwaliteit verhouding te bekijken. Het wordt een zware test, want vandaag weer een panty aangehad die te kort was. Op de achterkant stond een vreemd schema. Als je 65 kg weegt en 1.55 lang bent moet je maat 44/46 hebben. Als je 1.80 lang bent en 70 kg weegt moet je ook 44/46 hebben. Nou sorry hoor lengte en breedte zijn twee hele verschillende dingen in een panty. Fabrikanten denk ook eens aan lange mensen.

3 opmerkingen:

pantyhoos@yahoo.com zei

He. Ben zelf 1m88 en 82kg. Falke Seidenglatt vind ik perfect zitten. Maat XL neem ik dan. (Er is zelfs nog een XXL). 10 euro, 20den. Wolford Satin Touch 20 is ook erg goed maar wel duur: 16 euro. Goedkoper (8 euro) is Sisi Style 20, maar de keuze aan kleuren is erg beperkt (zwart, huid, bruin). Oroblu is voor mijn lengte niet geschikt. Net iets te korte beenlengte. Hoop dat je er wat aan hebt. Wellicht scheelt het wat miskopen. Succes!

Anoniem zei

Inderdaad Falke seitenglatt is perfect. Ben 189 cm en 84 kilo. Heb de xxl, zit perfect. Weet niet hoe de xl zit. Natuurlijk in de winter rokje+hoge laarzen = legging dragen. Heb je tenminste niet zo'n enorm stuk panty vanaf je kruis naar omhoog (vaak tot over je borsten te trekken haha).
Check ook op:
http://langzijn.langemensenforum.nl
www.cl-lgs.com.
www.mytights.com

Succes!!

Marian zei

Bedankt voor alle tips. Aan leggings had ik al zitten denken. Want dan heb je niet zo snel het probleem dat de benen te kort zijn.