zondag 9 november 2008

Mijn agenda

Ik heb plaats gemaakt in mijn agenda voor de platenbeurs. Ik moet nog een lijstje opstellen met wat ik wil hebben. De laatste tijd heb ik niet zoveel nieuwe muziek ontdekt. Ik heb pas de nieuwe cd van Susanna 'Flower of Evil' besteld. Maar deze heb ik nog niet binnen. Hij blijkt pas 6 november te zijn uitgekomen. Dat heb ik nu altijd. Ik heb naar De Staat geluisterd, maar dat was het toch niet helemaal. En ik heb een beetje naar de luisterpaal geluisterd, maar daar kwam ik ook nog niet verder mee. Maar we gaan gewoon vrolijk verder met het opstellen van een jaarlijstje. Kandidaten zijn dEUS en Fleet Foxes.

4 opmerkingen:

clismo zei

Ik krijg bijna zin om ook weer eens te gaan: Zou Dandy Dave (daar hadden ze de Apemen ook wel achter mogen zetten) ook nog plaatjes draaien?

Maar vooral dit: Primeur is een speciaal ontwikkelde machine die krom gebogen elpees weer recht buigt en draaibaar maakt.

Ik heb wel eens gelezen over je elpee heel kort in een niet al te hete oven leggen om hem weer plat te krijgen. Benieuwd hoe die platen klinken als ze ontkromt zijn.

En zo'n fruitschaal van vinyl is natuurlijk ook extreem tof.

Andre zei

Ik kan je sowieso de nieuwe Anna Ternheim - Leaving on a Mayday - aanraden, Marian.
Ongelooflijk mooi album is dat geworden.
Misschien kom je m tegen op die beurs.
Hij is echter nog niet uit hier en in Zweden pas geleden (12 november) uitgekomen.

Marian zei

@ Andre: Op haar site staat dat hij pas midden februari internationaal wordt uitgebracht. Ik zal eens kijken op de platenbeurs bij zweedse stands. er stond er in ieder geval één.

Alexander zei

Hoi Marian,

Ben je nog geslaagd op de Platenbeurs. Ik ga meestal voor de koopjes, en kwam o.a. met een stapel EUR 1,-- cd's thuis.