maandag 28 maart 2005

Is een audioliefhebber echt een muziekliefhebber?

Ja ik heb nu dus een nieuwe TV en een DVD speler gekocht. Die MP3 speler komt een andere keer. Ik heb een niet al te dure TV aangeschaft en ik heb geen extra set boxen voor Dolby surround gekocht. Ik zat me af te vragen of als ik nou meer geld te besteden had gehad ik die boxen wel had gekocht. Waarschijnlijk niet. Ik vraag me ook nog steeds af of echte audiofielen wel muziekliefhebbers zijn. Ze zijn naar mijn idee altijd meer bezig met nieuwe, betere versterkers, andere kabels; altijd op zoek naar het ultieme geluid. Maar ik heb altijd het idee dat ze veel minder bezig zijn met de nieuwste muziek te beluisteren.

5 opmerkingen:

Marian zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Marian zei

Ja, tuurlijk. Maar wat ik in mijn omgeving gemerkt heb is dat bij de een de drempel om CD's te kopen wat lager is dan bij de ander. Ik koop vrij snel een CD. Maar sommige mensen stellen de eis dat ze alle nummers super moeten voordat ze een CD kopen. maar dit heeft niks met audioliefhebber zijn te maken.

Marian zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Marian zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Marian zei

Ik heb ruzie met de de comments van blogger. Maar goed, jij gaat er dan vanuit dat die mensen bezig zijn met de muziekmode. Bij mij is het meer van het wauw gevoel zoeken. Dus van 'wauw dit is gaaf'. Toevallig had ik het er vandaag over dat ik absoluut niet meer weet wat in de muziekmode is en bij wie. Zo dacht ik dus dat Kaiser chiefs wel gewoon te krijgen zou zijn, maar dat was dus niet zo. Ik geloof dat ik mijn eigen mode heb. Dat hoop ik ten minste.