woensdag 22 september 2010

CD cirkel 2010

Ik zit er toch weer over te denken om een cd cirkel op te starten. Ik wil alleen dit keer wel minimaal 15 deelnemers hebben. Dus iemand interesse heeft hier een comment achterlaten. de officiele inschrijving volgt later. Ik ga ook even facebook en twitter gebruiken.

PS. cirkel van vorig jaar is hier terug te vinden.

PS 2. Over thema's gesproken de volgende kwam nog bij oude cirkels tegen: De avonden, hartverwarmend (sluit aan op eenzaam misschien), De Wereld in Brand, oorlog en vrede, schuld en boete. Ik dacht aan schuld en boete. Ik kan er nu nl. niets mee. Eenzaam is ook al een keer geopperd. Ik vind dat wel erg depressief klinken. Wat vinden jullie.

8 opmerkingen:

Andre zei

Lijkt me sowieso leuk om mee te doen.
(te) lang geleden! :)

Marian zei

Buiten mij om heb ik nu 3 deelnemers waarvan 1 een twijfelgeval.

clismo zei

ps 2:

schaamhoor
vertekend beeld
koekwaus
'zit dit maar eens uit'
twijfelgevallen

Eric zei

Ja, ik doe mee! Ik heb eindelijk m'n cd'tjes bijna allemaal geript.

Marian zei

Ik heb nu 8 deelnemers waarvan 2 mensen twijfelen. de belangstelling is nog niet zo groot. Nu dacht ik asl hij niet veel groter wordt. Om je cd aan iedereen te sturen. het loopt dan iets meer in de papieren, maar het maakt het wel leuker (denk ik).

clismo zei

De behoefte om verzamelceedees te maken is waarschijnlijk een stuk minder als je zo een spotify-playlist in elkaar kan draaien.

Ik ben geen liefhebber van iedereen een ceedee sturen omdat ik de ongeïnspireerde verzameling liedjes altijd probeer op te krikken met een zelfgemaakt hoesje. Maar een megaupload-link met liedjes + hoesje is natuurlijk leuk voor alle belangstellenden.

Eric zei

Het als bestanden doorsturen (met YouSendIt, bijvoorbeeld) lijkt me inderdaad handiger.

Qua thema: misschien iets multi-interpretabels als "Een andere wereld"?

Justin zei

Ik zou het wel leuk vinden om mee te doen! Ik ben wel voor een fysieke cd trouwens. Maakt het toch wel wat meer speciaal dan zomaar wat mp3's opgestuurd krijgen.