maandag 11 oktober 2010

Schuld en boete

Dat is het thema van de nieuwe cd cirkel. Als jullie mij een mailtje willen sturen met je adresgegevens voor 17 oktober 2010, kan ik daarna gaan loten. De bedoeling is dat je voor de door mij getrokken persoon een zelfgemaakte, samengestelde verzamel cd (met artwork dat maakt het nl. leuker dan Spotify) doet toekomen. De nummers op de cd kies je naar aanleiding van het thema. Daar krijgen jullie drie weken vanaf 17 oktober de tijd voor. Ik heb een blog opgezet waar jullie op kunnen inloggen met jullie email adres. De gegevens daarvoor stuur ik mee met de adresgegevens van de voor jullie gelote persoon. Hier kunnen jullie tracklists en artwork kwijt en misschien nog wat na discussieren.

PS. mijn email adres is te vinden rechts in mijn profiel.

PS2. Degene die mij al een mailtje met adresgegevens gestuurd hebben voor de cirkel van dit jaar hoeven dit niet meer te doen.

Inschrijving gesloten.

3 opmerkingen:

marc zei

Als alle draden en kabeltjes hun werk deden kreeg je mijn gegevens eerder deze week al... maar wou je toch vertellen dat je nieuwe blog layout mooi is. Eigen werk?

Marian zei

Nee, dit is van blogger. Ik wil in deze lay out wel een keer een eigen background gebruiken. Maar die moet ik nog een keer maken.

Marian zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.