vrijdag 17 maart 2006

Verzamelboxen

Bij de platenzaak waar ik met enige regelmaat kom, staan achter de kassa bovenop een plank verzamelboxen. En vaak kijk ik toch even of er wat voor me bij staat. Maar ik heb er nog nooit eentje gekocht. Of ik vind een artiest/groep zo goed dat ik er al meerdere CD's van heb. En diezelfde CD's vind je ook vaak in een box terug. Of ik vind een artiest/groep wel leuk, maar dan niet goed genoeg om er een box van te kopen, want daar vind ik boxen dan weer te duur voor. Ik ben van geen enkele groep/artiest zo'n grote fan dat ik alles wil hebben, dus ik heb nog steeds geen verzamelboxen. Hoe mooi ze er soms ook uitzien.

3 opmerkingen:

Alexander zei

Dag Marian,

Je blijft me verbazen :-)

Een CD-BOX geeft juist een mooi beeld van het oeuvre van de artiest. Vaak aangevuld met demo's of niet eerder uitgebrachte nummers. Vaak voorzien van een prachtig boekwerkje.

Marian zei

Die aanvullingen wil ik ook wel. Weet je waar ik nog wel een keer wil doen, is aan een muziekkwis meedoen. Maar dan moet je een team hebben en ik ken niet genoeg mensen die voor mijn gevoel genoeg van muziek af weten. Ik vind mezelf trouwens geen wandelende popenclopedie. Dus zulke hoge eisen stel ik niet.

Alexander zei

Een muziekquiz? Lijkt me lastig. Al lijkt de uitdaging me wel leuk. Ik ben ook geen wandelende encyclopedie. Ik koop wel regelmatig muziekbladen. Maar echt lezen doe ik ze ook weer niet :-)

Ik ben benieuwd wat je eerste box wordt!