maandag 22 juni 2009

Allemaal verzamelen

Ik heb weer zin om een verzamel cd in een bepaald thema te maken. Misschien hebben andere mensen ook weer eens zin om een verzamel cd te maken? Dus zo'n ouderwetse cd cirkel want in een andere vorm vind ik het toch minder leuk. Al is 8tracks ook een optie. Even reageren in de comments dan weet ik of er animo voor is. Dan stel ik de officiele regels op.

11 opmerkingen:

ProDoctortje zei

Ja hoor! Lijkt me leuk.

Jan Willem zei

Huh? Nu verwschijnt de blogsite van/voor mijn vrouw....maar dit is Jan Willem Broek :-)

Ludo zei

ja ik wil ook wel, liever geen kleur als thema dit keer. iets weirds, cryptisch zodat iedereen er alle kanten mee op kan.. en 't wordt ook pas echt leuk, lijkt me als je minimaal 10 mensen hebt die meedoen..

Marian zei

Ik doe het ook liever als er meer als 10 deelnemers zijn. En als iemand meteen een tip voor een thema heeft? Deze week kijk ik naar de animo en dan wordt het officieel inschrijven. En bedenk even wanneer je op vakantie gaat.

Jan Willem zei

Ik vind een thema's als vrouwennamen, de dood en eenzaamheid allemaal prima. Met dat soort extremen vind je altijd wel iets interessants. Vooral eenzaamheid is wel een mooie...wat draai je als je jezelf eenzaam voelt of welke nummers gaan over eenzaamheid...

clismo zei

ik wil wel meedoen

die vakanties zitten er idd aan te komen: ruime inleverlimiet dan maar?

themasuggestie: nieuws - huishouden - ziekte - slaap

(ik zit achter de pc het nieuws te checken terwijl mijn zieke dochter op de bank in slaap is gevallen en ik vraag me af wat we vanavond gaan eten als ik geen boodschappen meer kan doen)

clismo zei

Themasuggestie voor een nog deprimerender cd dan die van Jan Willem:
http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2009-06-22/images-that-changed-the-world/

ronald zei

ik doe mee

ronald

André zei

Ik doet ook mee.

Marian zei

Nog even over een thema. Ik heb het sub forum even doorzocht en daar kwam ik de volgende thema's tegen: De avonden, hartverwarmend (sluit aan op eenzaam misschien), De Wereld in Brand, oorlog en vrede, schuld en boete. Mij spreekt Hartverwarmend en De wereld staat in brand. Ik zat toch al aan iets met de wereld te denken.

Marian zei

Oh ja en ik ben bezig om een blog te maken waar iedere deelnemer toegang tot krijgt zodat er een plek is om te discussieren en om de tracklist en artwork kwijt te kunnen. Dus vanavond zet ik hier een officieel berichtje neer met deadlines en thema.