dinsdag 23 juni 2009

Iedereen is van de Wereld

Dat is het thema van de nieuwe cd cirkel. Als jullie mij een mailtje willen sturen met je adresgegevens voor 2 juli 2009, kan ik daarna gaan loten. De bedoeling is dat je voor de door mij getrokken persoon een zelfgemaakte, samengestelde verzamel cd doet toekomen. De nummers op de cd kies je naar aanleiding van het thema. Daar krijgen jullie de hele maand juli de tijd voor. Ik heb een blog opgezet waar jullie op kunnen inloggen met jullie email adres. De gegevens daarvoor stuur ik mee met de adresgegevens van de voor jullie gelote persoon. Hier kunnen jullie tracklists en artwork kwijt en misschien nog wat na discussieren.

PS. mijn email adres is te vinden rechts in mijn profiel.

Update: De inschrijving is gesloten.

9 opmerkingen:

Jan Willem Broek zei

Waarheen stuur ik die mail? Of vraag ik nu iets doms?

Marian zei

Nee niets doms. Even aan de rechterkant Mijn volledige profiel aanklikken. Daar vind je mijn contactadres. (email)

Gerard zei

Het thema is dusdanig onbegrijpelijk dat ik er wel licht in zie :) I'm in!

Marian zei

Ik ben niet echt modrn. Ik zou dit eigenlijk moeten twitteren (of noemen ze dat tweeten?). Ik neem alleen voor mijn eigen veiligheid geen twitter account. Dan ben ik straks niet meer achter mijn computer weg te slaan.

Marian zei

Ik heb nu 8 deelnemers als Ludo zich ook officieel inschrijft. Ik heb nog een mailtje naar oude deelnemers gestuurd om wat meer deelnemers te verzamelen.

Jan Willem zei

Ach anders maken we voor een select clubje een pracht cd...

Marian zei

Ik heb net alle deelnemers uitgenodigd op de cd cirkel site en deze ook meteen en publique gezet om nog wat meer deelnemers te verkrijgen. We hebben er nu elf.

Anoniem zei

Wereld cd binnen gekregen.....een zekere jeroen is van de wereld...wat op zich best vervelend is voor deze jeroen.
Maar wel prettig dat de cd er zo snel is.
Eerste indruk: Rustige liedjes waarvan ik er tot mijn verbazing ook best wat van op cd heb.
Binnenkort meer!

Marian zei

Ik heb de mijne binnen. Klinkt al goed al duurde het even voordat ik het snapte. Ik dacht hebben Serena Williams en Venus Williams een plaat uitgebracht. Ik ben begonnen met die voor R.De cd die ik ontvangen heb bespreek ik verder op cdcirkel.blogspot.com. Daar is al 1 cd te vinden :D