zondag 4 september 2011

Goed inkoopbeleid

We zijn al ruim over de helft van 2011 heen. En dan ga je eens terugkijken naar de cd's die je kocht hebt. En ik vind 2011 een goed muziekjaar. En wat heb ik toch een hekel aan die uitdrukking want er komt zoveel muziek uit en hoe weet je nu of je naar de juiste dingen hebt geluisterd. Dus ik heb besloten dat ik dit jaar een goed inkoopbeleid heb gevoerd. En niet alleen wat betreft mijn cd's, maar ook wat betreft mijn nieuwe stereoset (Definitive Technology boxen en Cambridge Audio cd speler en versterker). In de periode dat ik deze installatie heb gekocht, ging ik ook prompt veel cd's kopen. Onder deze platen bevond zich ook de soloplaat van Miles Kane: Colour of the Trap waar ik op dit moment naar zit te luisteren. Dit jaar heeft veel meer mooie platen opgeleverd. Een kleine selectie: Tika (In a Cabin with), Cloud Control (Bliss Release), Destroyer (Kaputt), Miles Kane (Colour of the Trap), Lamb (5), Little Dragon (Ritual Union), Cashier No 9 (To the Death of the Fun), Skeletons (People), Wye Oak (Civilian), Pien Feith (Dance on Time), Little Bushmen (Pendulum), Amatorsky (TBC), Alamo Race Track (Unicorn Loves Dear). Een top tien heb ik nog niet en dat gaat ook moeilijk worden. Het zijn zulke verschillende platen die ik om zeer verschillende redenen mooi vind. En dan is het jaar nog niet eens afgelopen. En ik ga straks nog even de laatste van Roosbeef scoren.

4 opmerkingen:

clismo zei

Klinkt Tika erg El Pino-achtig?

Marian zei

Nee, ik vind van niet. Ik vind het wel een goede mix tussen Moss en EPTV. TIKA rockt wat meer en is wat strakker dan EPTV.

Marian zei

Radiohead heb ik helemaal niet bij mijn selectie staan. Dat is geen goed teken. Vanavond nog eens naar luisteren, maar of ik ben klaar met Radiohead of deze plaat is het gewoon niet.

clismo zei

klinkt goed (de omschrijving) - ga ik toch eens luisteren