zaterdag 24 juni 2006

Van A Brand tot en met ZZ Top

Mijn muziekverzameling begint dus met A Brand en eindigt met ZZ Top. Al mijn CD's staan op alfabetische volgorde zonder in genres te zijn verdeeld. Dit mogen ze van mij ook in platenzaken doen. Nu heb ik tegenwoordig ook een rijtje DVD's en die staan apart.

Toen kocht ik de DVD/CD van Zita Swoon genaamd 'A band in a Box'. De grootte van de verpakking is gewoon de grootte van een normaal CD hoesje dus hij staat tussen de CD's, maar eigenlijk is het belangrijkste item de DVD, maar dat staat zo vreemd een gewoon CD hoesje tussen de DVD's.

Ingewikkelde business, het archiveren van mijn muziekverzameling. Nog van die kleine probleempjes: klassieke muziek, apart of toch bij de alfabetische verzameling; 16 horsepower, aan het begin van de s vanwege een nummer of tussen Sioen en Sjako in.

Die paar klassieke muziek CD's heb ik op naam van de componist tussen de rest van de CD's gezet. Nu staan alleen verzamel CD's en filmuziek CD's apart. De reden waarom ik de genres heb opgeheven, zijn die artiesten die muziek maken die je in twee genres kan stoppen.

1 opmerking:

Erwin zei

Helamaal mee eens. De ergste geest is de hokjesgeest! En die klopt ook nooit...