zondag 15 juli 2007

Het Spook van LastFM

Afgelopen vrijdag keek ik op mijn weblog om te kijken of iemand een nieuw stukje had gepubliceerd. Vervolgens viel mijn mond open van verbazing. Ik zag dat ik muziek aan het draaien was op mijn LastFM account. Nou zat ik niet thuis en op de computer waar ik op keek, draai ik nooit muziek en al helemaal niet onder mijn LastFM account.

Vervolgens kreeg ik rare ideeen zoals dat iemand in je huis heeft ingebroken. Ook dacht ik dat iemand een keylogger op mijn computer had geinstalleerd en zo achter mijn password van lastFM was gekomen. Dus toen ik thuis was (en nee er was niet ingebroken) heb ik meteen een anti-spyware programma gerund. Gelukkig heb ik het sinds vrijdag niet meer gehad en die vreemde nummers heb ik gedelete. Maar het blijft een vreemd verhaal.

1 opmerking:

Araglin zei

Dat is mij ook wel eens overkomen een paar maanden geleden. Het bleef bij een handvol nummers, maar vreemd is het wel. Begin dit jaar kampte Last.fm met nogal wat server- en databaseproblemen en misschien zijn er wat gegevens abusievelijk verkeerd terecht gekomen. Gelukkig ging het om best wel aardige muziek, dus echt veel zorgen maakte ik me niet... ;-)